Wijnadvies

LAAT MIJ U HELPEN!

Boston Winery helpt u graag bij het samenstellen en/of aanpassen van uw wijnkaart en geeft u advies over uw wijn en spijs combinaties.
U kunt tevens ook bij ons terecht voor het opleiden van uw personeel op het gebied van wijn. Van basiskennis over wijn en serveren tot meer uitgebreide kennis over wijn

Horecaondernemingen:

Als gediplomeerd Sommelier kan ik u gedegen adviseren over uw wijnkaart en het combineren van wijn en spijs. Als wijn en spijs met elkaar in evenwicht zijn dan geeft dat een diner, lunch of snack een extra dimensie. Ze tillen elkaar als het ware naar een hoger niveau.

Wilt u advies van een professional dan is Boston Winery u hierbij graag van dienst. Want ook met kleine tips en aanpassingen kunnen al snel goede resultaten behaald worden op het gebied van gastheerschap, klantwaardering en omzet.
Middels een intakegesprek, inventariseren wij uw wensen en maken wij een plan van aanpak op maat.

Ondernemers en Personeel:

Hoe geeft u wijnadvies aan uw klanten? En hoe serveert u een fles wijn aan uw klanten? Van openen, inschenken tot proeven.
De juiste toepassing van deze ‘key notes’ in uw etablissement, zullen positief bijdragen tot een plezierige en professionele klantbeleving.

Middels een workshop of cursus gericht op uw eigen onderneming (op maat), helpt Boston Winery u en uw personeel stap voor stap met het opdoen van basiskennis wijn. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

    error: Content is protected !!