Over ons

Introductie

Mijn naam is Pericolla Toendang-Boston en ik ben oprichter, Managing Director en Sommelier van Boston Winery N.V.. Samen met mijn team, ben ik u graag van dienst op het gebied van wijn.

Mijn Passie

Als enorme wijnliefhebber heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt! Tijdens mijn vele reizen over de wereld, was ik voornamelijk geïnteresseerd in de wijnen van het betreffende land. Met name in Frankrijk, waar ik al 20 jaar kind aan huis ben, heb ik vele wijnboeren bezocht. Dit heeft mij enorm geïnspireerd en mijn liefde voor wijn vergroot. Dit alles heeft geresulteerd in het volgen van een wijnstudie, waardoor ik mezelf een gediplomeerd Sommelier mag noemen.

Mijn Professionaliteit

Tijdens mijn 25 jaar dienstverband bij Nederlands grootste luchtvaartmaatschappij, heb ik een aantal jaar lesgegeven in hospitality en heb ik als manager Training & Development diverse trainingen en workshops ontwikkeld. Ik ervaar het als een groot goed om kennis over te dragen en mensen te verrijken met nieuwe informatie.

Mijn Hospitality

Het creëren van de juiste sfeer en een unieke klantervaring is inmiddels mijn 2de natuur. In het wijnhuis van Boston Winery ervaart u een warm welkom, waar u bij de aanschaf van een mooie wijn en/of wijnaccessoires professioneel advies krijgt.

Waarom Boston Winery?

Boston Winery is het huis waar men naast het kopen van met zorg geselecteerde wijnen, ook terecht kan om wijnen te proeven, over wijn te praten en over wijn te leren. Wereldwijd wordt er veel wijn gedronken en inmiddels is het voor velen een ideale begeleider tijdens een lunch, diner of gewoon als aperitief.

Boston Winery wilt u graag kennis laten maken met de wijnen uit de rest van de wereld. Frisse, verrassende en zomerse wijnen, die het ook uitstekend doen in het tropische klimaat van Suriname.  En met de introductie van de ‘Benvenita’ wijn, heeft Suriname haar eigen wijnmerk waar we trots op zijn.

error: Content is protected !!