Bezorgen en afhalen

Uw bestelling bij Boston Winery N.V. wordt op een adres naar keuze binnen de districten Paramaribo, Wanica en Para afgeleverd. Op deze pagina leest u informatie over het bezorgen en afhalen van bestellingen.

Het bezorgen van uw bestelling

Uw bestelling wordt door Boston Winery N.V. zelf geleverd. In het bezorgen van wijnen maken wij gebruik van speciaal transportmateriaal, ontwikkeld voor het vervoeren van flessen wijn. Boston Winery N.V. streeft ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen vijf werkdagen na opdracht/betaling te leveren.

Bezorgtijden

Onze wijnen worden 2 x per week op woensdag en vrijdag geleverd. Mocht het voorkomen dat een wijn uit uw bestelling niet meer op voorraad is nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Wij zullen u dan van advies dienen voor de aanschaf van een vergelijkbare wijn.

Bezorgkosten

Districten Paramaribo, Wanica en Para

Bij een bestelling van minder dan 6 flessen of bij een aankoopwaarde tot SRD 600,- berekenen we een tarief van SRD 132,- bezorgkosten. Bij een aankoopwaarde vanaf SRD 600,- of meer, berekenen we geen bezorgkosten.

Overig

Bezorgen in de overige districten van Suriname vindt alleen plaats in overleg.

Zelf ophalen

Indien u er voor kiest de bestelling in het wijnhuis van Boston Winery N.V. op te halen, dan kan dit kosteloos op vertoon van de bevestigingsmail op de afgesproken dag en tijdstip.
Bestellingen worden maximaal 10 werkdagen na bestelling in het wijnhuis apart gehouden, tenzij anders met Boston Winery N.V. is overeengekomen.

error: Content is protected !!