Bestellen

Leeftijdscriterium

Geen 18? Geen alcohol! De wettelijke leeftijd voor de aanschaf van wijn is minimaal 18 jaar.

Boston Winery N.V. behoudt zich het recht voor, om in geval van twijfel over de leeftijd, de klant om een geldig legitimatiebewijs te vragen.

Het wijnassortiment van Boston Winery N.V. is afkomstig uit diverse landen en streken. Heeft u een wijn gevonden die u graag wilt bestellen? Op deze pagina vindt u een beschrijving van het bestelproces.

Bestelling plaatsen

Door gebruik te maken van de verschillende categorieën in ons menu, krijgt u een overzicht te zien van de wijnen. Via de 'add to chart' button besteld u op een eenvoudige manier de wijn van uw keuze.

Zodra u klaar bent met uw bestelling, klikt u op de 'checkout' button. Hier ziet u een overzicht van uw totale bestelling. Controleert u deze goed. Bent u tevreden met uw bestelling? Klik dan op de knop “Ga door naar afronden om het bestelproces te starten. Boston Winery N.V. maakt gebruik van een 5 stappen systeem om uw bestelling te plaatsen.

Stap 1: Opgeven persoonlijke gegevens

Vul hier uw naam, voornaam, adres en telefoonnummer in.

Stap 2: Factuurgegevens

Vul hier het email adres waarop u de factuur van uw bestelling wilt ontvangen.

Stap 3: Verzenden of Ophalen

Geef hier aan of de bestelling verzonden moet worden of dat u de bestelling zelf komt ophalen.

Stap 4: Betaalmethode

Uw bestelling kunt u op verschillende manieren afrekenen, oa:
- Online betaling via website Boston Winery met pinpas of creditcard
- Overmaking per bank
- Pin betaling bij levering of bij zelf afhalen met pinpas of creditcard
- Contante betaling bij levering of bij zelf afhalen

Stap 5: Controle van de bestelling

Als laatste stap krijgt u nogmaals een overzicht van uw bestelling te zien. Controleer uw bestelling goed, als alles naar wens is klikt u op de knop “plaats bestelling”. Uw bestelling is nu doorgezet naar de sales afdeling van Boston Winery N.V..

Bevestiging van uw bestelling en factuur

Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u van Boston Winery N.V. een bevestiging van uw bestelling en een factuur. Daarna zullen wij tevens telefonisch contact met u opnemen voor het afstemmen van een datum waarop de wijn(en) bezorgd of opgehaald kunnen worden.

error: Content is protected !!